Deputatul Mihaela Huncă a reacționat la cererea liderilor PSD de a demisiona din Parlament

mihaela hunca, stiri, botosani, psd, deputatDeputatul Mihaela Huncă a reacționat la cererea venită marți din patrea liderilor PSD de a demisiona din Parlament, ca urmare a faptului că a părăsit, săptămâna trecută, tabăra social- democrată.

Huncă susține că liderii actuali ai organizației județene „refuză să accepte că drumul pe care sunt călăuziți de conducătorii vremelnici nu este drumul dezvoltării României, asumat în campania electorală”.

Ea spune că a demisionat alegând să nu slujească „o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese” și care îl urmează, „orbește” pe liderul PSD, doar din dorința de a-și păstra funcțiile.

like facebook, stiri, botosaniIată replica Mihaelei Huncă în integralitatea ei:

Citind comunicatul PSD Botoșani, am constatat cu amărăciune că unii dintre foștii mei colegi fie nu cunosc motivele care m-au determinat să mă retrag, după 18 ani, din partid, fie, din orgoliu, refuză să accepte că drumul pe care sunt călăuziți de conducătorii vremelnici nu este drumul dezvoltării României, asumat în campania electorală, care trebuie să definească social-democrația.

De asemenea, am observat în acest comunicat că, în concepția membrilor Comitetului Executiv al PSD Botoșani (sau, poate, doar în concepția celor chemați la ședință), nu contează cine candidează, ci doar partidul pe lista căruia candidează, fiindcă alegătorii – dau de înțeles cei din CEJ – nu sunt interesați de oamenii pe care îi votează, ci de partidele din care aceștia fac parte… Să înțeleg de la liderii locali ai partidului că domnul Traian Băsescu, de pildă, ar fi fost ales deputat PSD de Botoșani dacă ar fi candidat în locul meu la alegerile din 2016? O asemenea abordare a jocului politic din partea dumneavoastră nu doar logica elementară o sfidează, dar sfidează chiar regulile fundamentale ale democrației! Și, în plus, demonstrează lipsa de respect pe care o aveți față de alegători.

Dragii mei, mi-ați solicitat un „act de demnitate”. Eu consider că l-am făcut deja, alegând să nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese. Eu consider că am demonstrat, nu vouă, ci botoșănenilor care m-au votat, că sunt demnă, neurmând orbește, doar din dorința de a-mi păstra o funcție sau de a dobândi alta, pe liderul de azi al partidului. Și, în continuare, voi încerca să le demonstrez tot lor, botoșănenilor, că sunt demnă de încrederea cu care m-au învestit, demnă de votul pe care mi l-au dat.

4 thoughts on “Deputatul Mihaela Huncă a reacționat la cererea liderilor PSD de a demisiona din Parlament

  1. Bati campii cu nesimtire cucoana. Lasa vrajeala asta de prost gust. Iti urmaresti doar interesul. Asa ai facut tot timpul si pe oriunde ai fost. DEMISIA!!! DEMISIA!!! DEMISIA!!!

    1. Gata, Tache, gata, gata…. Hai, sterge-ti balele si ia-ti pastilele… daca te vad doctorii in halul asta, iar te lingi pe bot de invoire!

  2. Doamna Hunca, pentru mine ramaneti inca (alaturi de Rotaru & Co), una din cei care au votat grozaviile din Codurile Penale si cele de PP. Sa nu iutam ca modificarile au trecut la diferenta de doua voturi (dvs si Rotaru, de exemplu…). Totusi, o vorba din batrani spune : „prost sa fii, dar sa-ti revii!”. Dvs si Rotaru dati semne…Pentru Ciofuta, „fa, Doino” si Budai este deja prea tarziu! Vor pica urat, direct in pubela istoriei acestui neam, acolo unde, de fapt, le e locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *