3 electronice pe care NU este bine să le achiziționezi la mâna a doua

pexels-photo-825262

Ai observat ca aparatele din locuinta ta se strica la un interval scurt de timp dupa ce le-ai achizitionat? Motivul principal poate fi calitatea acestora. Desi este normal sa iti doresti sa cheltui sume cat mai mici, achizitionarea lor second hand nu este solutia ideala. Aceasta falsa economie te poate costa mai mult, pe termen lung.

Reparatiile repetate ale electronicelor si electrocasnicelor nu numai ca te obliga sa scoti din buzunar sume de bani neplanificate, dar le si scade acestora eficienta cu care functioneaza. In plus, cumparand produsele la mana a doua, lipsa unei garantii valabile iti anuleaza dreptul de a apela la un service al producatorului sau al unui lant de magazine in cazul unei defectiuni sau atunci cand este necesara inlocuirea lor. Daca alegi sa achizitionezi numai device-uri noi, vei stii ca le vei primi in cea mai buna stare si ca acestea vor functiona fara probleme!

Iata ce produse folosite nu este recomandat sa achizitionezi

  • Televizoare

Televizorul face parte din gama de aparate cu uzura frecventa, zilnica. Acest lucru inseamna ca, dupa un timp, pot aparea probleme chiar si daca nu au loc incidente neplacute, precum lovituri sau scurtcircuite. Asadar, nu este indicat sa cumperi un televizor deja folosit, mai ales pe o perioada lunga de timp. In schimb, daca vrei sa faci economie, intra pe https://www.rombiz.ro/televizoare/ si alege modelul pe care ti-l doresti, la cele mai bune preturi! In acest fel, vei avea garantia ca produsul cumparat se afla in cea mai buna stare!

  • Laptopuri si calculatoare

pexels-photo-459653Aceste device-uri pot avea foarte multe probleme pe care nu le descoperi de la prima vedere. Risti sa dai banii pe un aparat cu defecte pe care nu il poti returna. Si acestea sunt utilizate constant, pe perioade foarte lungi, iar anumite componente se pot uza. In plus, daca nu au fost intretinute cum trebuie, defectiunile pot fi ireparabile. Pentru a avea parte de calitate si pentru a te bucura de functii la cel mai inalt nivel, poti lua in considerare laptopurile de la Apple, care se afla in topul preferintelor utilizatorilor!

  • Frigidere

La fel ca in cazul celorlalte electronice mentionate, nici frigiderele nu trebuie achizitionate la mana a doua. In primul rand, costurile pentru acest aparat sunt destul de ridicate, asadar inlocuirea foarte frecventa este de evitat. Apoi, avand in vedere ca aici depozitezi alimentele, nu este foarte igienic sa cumperi un frigider a caror conditii de depozitare si utilizare nu le cunosti.

Daca unul dintre aceste produse trebuie schimbate, fa o investitie de durata si cumpara-le de la furnizori autorizati. Astfel, te vei bucura de ele pe o perioada lunga de timp si vei economisi banii pe care i-ai fi dat, treptat, pe diverse reparatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *