FOTO A început noul an școlar. Deschidere festivă la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” cu autorități și părinți

prima zi scoala colegiul eminescu 5Sute de elevi au aşteptat cu emoţie deschiderea noului an şcolar la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani. Cei mai emotivi au fost bobocii de clasa a V-a şi a IX-a care s-au adunat alături de elevii cu experienţă pe terenul de sport.

Festivitatea de premiere a debutat cu o slujbă religioasă, iar apoi Cristina Chiriac, directorul colegiului, a ţinut un discurs încurajator pentru elevi, însă i-a felicitat și pe cei care au susținut examene și olimpiade școlare pentru rezultatele obținute.

like facebook” Este ziua revederii, a reîntâlnirii după o vacanță bine meritată, este emoția prime zile de școală atâț pentru elevi cât și pentru profesorii de la Colegiul Național Mihai Eminescu. Foștii elevi ai claselor VIII-a trăiesc emoția intrării în rândul liceenilor și doresc să-i felicit pentru rezultatele obținute la română și matematică, dar și pentru faptul că au ales să-și continue studiile la instiuția noastră școlară, iar elevii clasei XII-a trăiesc emoția unui an școlar plin de provocări: examen de competență, de bacalaureat și admiterea la facultate”, a spus directorul Colegiului Mihai Eminescu.

Colegiul Mihai Eminescu a avut promovabilitate de 100% la bacalaureat ,iar din cei aproape 70 de elevi care au participat la olimpiade școlare, 30 s-au întors cu premii.

Printre invitaţii la eveniment s-au numărat subprefectul Daniela Lozneanu , inspectorul școlar Ciprian Manolache.

cristina chiriac

prima zi scoala colegiul eminescu 4

prima zi scoala colegiul eminescu 2

prima zi scoala colegiul eminescu 1

colegiul eminescu prima zi scoala

2 thoughts on “FOTO A început noul an școlar. Deschidere festivă la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” cu autorități și părinți

  1. Uitativa in oglinda !
    sunteti penibili apare unu cu o palarie de cawboy
    …mai suntem romani pe cine reprezinta poporul roman??
    Deja colonia ROMANIA e reprezentata de diversi indivizi care nu au de a face cu traditia romaneasca !
    RUSINE SA VA FIE …VENETICI CE NE VINDETI PE DOI LEI!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *