VIDEO Carambol cu cinci mașini! Un bărbat și o tânără din Botoșani au fost răniți

accident-cumparatura-298x300Un accident în care au fost implicate cinci mașini, dintre care una din Botoșani, s-a produs, vineri seară, pe DN 2 Suceava – Fălticeni, în localitatea suceveană Cumpărătura. Patru persoane au fost transportate la UPU Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriLa fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între autovehicule.

Pe DN 2 Suceava – Fălticeni s-a circulat pe un singur fir, alternativ.

Vineri seară, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în interiorul localității Cumpărătura, din cauza nepăstrării distanței în mers, un bărbat de 49 de ani, din județul Neamț, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 54 ani, din aceeași localitate, care rula în fața sa și care, la rândul lui, a implicat în tamponare, alte două vehicule din față care circulau în coloană, unul fiind condus de un bărbat de 35 de ani din județul Botoșani.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a patru persoane, respectiv două femei de 49 și 59 de ani, ambele din municipiul Suceava, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, a conducătorului auto de 35 de ani din județul Botoșani și a unei pasagere din acest vehicul, o femeie de 24 de ani, tot din județul Botoșani.

Cei cinci conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *