Poliția Română face angajări. Înscrierile se fac până pe 13 septembrie

Poliţia Română scoate la concurs pentru încadrare directă 168 de posturi în mai multe domenii şi structuri. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până pe 13 septembrie 2018.

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

like facebook, suceava, news, stiriDin totalul acestora, 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (136), cât și de agent (26) și personal contractual (6).

Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operațiuni speciale, analiza drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare și relații publice, medicină veterinară, logistică, achiziții publice, implementarea proiectelor, financiar, poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale.

One thought on “Poliția Română face angajări. Înscrierile se fac până pe 13 septembrie

  1. Eu zic sa ne angajeze pe toți la poliție poate se acoperă schema.Romania are de 2 ori mai mulți polițiști ca germania la o populatie de 7 ori mai mica,Si tot mai trebuie.Cata prostie mai poate suporta tara asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *