Limitatoare de viteză pe o stradă cu sens unic din municipiul Botoșani

limitatoare viteza botosani1Comisia de sistematizare rutieră a decis, joi, montarea de noi limitatoare de viteză pe o stradă din municipiul Botoșani. Este vorba de strada Cuza Vodă, pe porțiunea din zona Casei de Cultură a Sindicatelor, solicitarea venind de la cetățenii care locuiesc în zonă și care au motivat că pe timpul serii se circulă cu viteză mare.

Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, cocoașele care vor fi montate în zonă vor fi mai joase decât cele de pe Marchian.

like facebook, stiri, botosaniAm primit o solicitare din partea proprietarului unui local frecventat de tineri de pe strada Cuza Vodă și din partea cetățenilor riverani acestei artere de circulație pentru montarea unor limitatoare de viteză, motivat de faptul că se circulă cu viteză foarte mare și zgomotul produs de motociclete este intens pe parcursul serii. Această decizie a fost adoptată în ședința de sistematizare a circulației și urmează a fi implementată în momentul în care vor fi disponibili cei de la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement”, a menționat viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *