Investiții de peste un milion lei la Spitalul Județean

spitalul judetean de urgenta, mavromati, stiri, botosaniInvestiții de peste un milion lei la cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani. Spitalul. Două stații de sterilizare, în valoare de 705.000 lei au fost achiziționate de Spitalul Județean.

Medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat că stațiile de sterilizare pe care le deținea unitatea spitalicească erau învechite. Una din cele două stații a ajuns la Secția de Obstetrică și Ginecologie, iar cealaltă a rămas în spital.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, spălătoria a fost dotată cu trei mașini de spălat, în valoare totală de 307.000 lei. Achiziția a fost necesară pentru respectarea circuitului funcțional al lenjeriei murdare și pentru îmbunătățirea calității serviciilor de spălătorie.

Mașinile vechi distrugeau în mare parte lenjeria iar din acest motiv au trebui achiziționate altele noi. La această dată utilizăm lenjerie de unică folosință în cadrul secției Săveni și Darabani”, a precizat Bercea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *