Președintele PNL Botoșani: Salut luarea de poziție a celor doi parlamentari PSD, deputații Mihaela Huncă și Răzvan Rotaru, însă nu pot înțelege starea de amnezie totală în care se află senatorul Doina Federovici

costel soptica, senator, stiri, botosani, pnlDacă România s-a trezit și își cere constant drepturile în stradă, asumându-și inclusiv eventuale ofensive din partea instituțiilor statului, pot crede că și PSD, partidul aflat la guvernare, se poate trezi.

De aceea, salut luarea de poziție a celor doi parlamentari PSD, deputații Mihaela Huncă și Răzvan Rotaru, însă nu pot înțelege starea de amnezie totală în care se află senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniEste de neînțeles cum o țară se cutremură, iar liderul formațiunii politice de la Botoșani continuă să aprobe discursurile „naționaliste”, cu o puternică tentă de instigare la ură, menite să învrăjbească populația și să creeze tensiuni între generații, făcând astfel scut în jurul lui Liviu Dragnea, cel care continuă să frizeze ridicolul, bunul simț, dar mai ales inteligența unui popor întreg.

Să înțeleg că funcția proaspăt dobândită de către doamna Doina Federovici, cea de vicepreședinte al Senatului este rezultatul acestei plecăciuni constante în fața omului care a ajuns să considere că România se învârte în jurul lui? Răspunsul la această intrebare îl pot extrage chiar din reacția celor doi colegi ai dumneaei, care au ales să pună punct dictaturii de la nivel județean și național.

România are nevoie totuși de răspunsuri, pentru că România nu mai trebuie să stagneze la răscruce de  drumuri,  să nu știe încotro să apuce, România trebuie să-și găsească direcția, o direcție a normalității.

PSD începe să se cearnă și să discearnă faptul că România reală nu poate accepta soluțiile extreme luate de colegii aflați în Guvern doar pentru a salva pielea unui singur om. Haosul guvernamental este resimțit atât la nivelul cetățeanului de rând și mai nou, la nivelul altor lideri din structura de conducere a PSD.

Demisia cerută de către primarul Gabriela Firea lui Liviu Dragnea și ministrului de Interne, Carmen Dan, modul în care doresc, pe ultima sută de metri să rectifice bugetul statului, reacțiilor celor doi parlamentari botoșăneni sunt doar câteva dintre sutele de argumente pentru care liderul suprem trebuie să plece, iar președintele PSD Botoșani, Doina Federovici să-și reanalizeze poziția și să nu ia, la nivel local, fața celui care acum este hulit din interior.

Sursa: comunicat PNL


2 thoughts on “Președintele PNL Botoșani: Salut luarea de poziție a celor doi parlamentari PSD, deputații Mihaela Huncă și Răzvan Rotaru, însă nu pot înțelege starea de amnezie totală în care se află senatorul Doina Federovici

  1. Lăudabil gestul celor 2 parlamentari psd,chiar dacă destul de tarziu si oarecum interesat.Pe cand si șoptită ar putea avea ceva de declarat împotriva managementului politic catastrofal al pnl?sau nu e momentul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com