Răzbunare din ”dragoste”! O tânără i-a incendiat iubitului mașina, însă focul a cuprins și o parte a locuinței acestuia. Femeia, arestată

catuse-femeiePoliţiştii botoşăneni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de o femeie de 23 de ani, din comuna Dângeni, cercetată pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

În urma activităţilor de investigaţii efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2018, tânăra a pătruns fără drept în curtea unei femei din satul Strahotin şi a incendiat cu intenţie autoturismul aparţinând fiului acesteia, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale avute cu bărbatul.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma incendiului, autovehiculul a fost distrus în totalitate, totodată fiind afectată şi o parte a locuinţei. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 35.000 de lei.

După comiterea faptei, tânăra de 23 de ani a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a părăsi teritoriul ţării, aceasta fiind depistată de poliţişti pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

În prezent femeia se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *