Deputatul Răzvan Rotaru, declarație furibundă după plecarea Mihaelei Huncă din PSD: Nu sunt de acord să fiu batjocorit, umilit de către o parte din colegii mei

razvan rotaru mihaela huncaDeputatul PSD Răzvan Rotaru a avut o reacție vehementă la adresa conducerii centrale a partidului, după ce Mihaela Huncă a anunțat că părăsește PSD. Acesta a declarat că parlamentarii nu au fost niciodată consultați cu privire la deciziile luate și consideră că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să facă un pas în spate.

like facebook, stiri, botosaniRotaru susține că sunt parlamentari cu  vechime mare în partid și nu este normal să fie umiliți de către o parte din colegi.

Nu am fost niciodată consultaţi. S-a trecut peste noi ca şi parlamentari. Suntem parlamentari PSD, avem o vechime în partid foarte îndelungată, am făcut multe pentru acest partid şi nu sunt de acord să fiu batjocorit, umilit de către o parte din colegii mei”, a menționat Rotaru.

Deputatul a precizat totodată că nu intenționează să părăsească PSD, însă se va lupta cu cei care  nu vor binele partidului și care urmăresc mai mult interesul personal.

One thought on “Deputatul Răzvan Rotaru, declarație furibundă după plecarea Mihaelei Huncă din PSD: Nu sunt de acord să fiu batjocorit, umilit de către o parte din colegii mei

  1. Rotaru = găina cu mărgica. Măi dragă deputat, de ce nu ai ,,reacționat” tot atât de vehement în primele luni de la instaurarea ,,dictaturii” personale a lui Dragnea sau atunci când ai constatat că în mod cert parlamentarii nu sunt consultați în probleme de partid sau de stat??? După război, mulți viteji se-arată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *