FOTO A rupt cu mașina două indicatoare și apoi a fugit în … Belgia. Mașina a fost ridicată dintr-o intersecție, iar autorul identificat. Ce au aflat polițiștii!

accident, bmw , stiri, varfu campului, botosaniUn tânăr a  rupt cu mașina două indicatoare și apoi a fugit în … nu doar de la locul accidentului, ci chiar din țară. Este vorba de un tânăr de 27 de ani din Bucecea, care a mai avut probleme cu oamenii legiiși care a doua zi după accident a plecat în Belgia.

Accidentul a avut loc duminică, mașina avariată fiind găsită abandonată în intersecția de la Vârfu Câmpului, dintre drumurile naționale Botoșani- Siret și Suceava Dorohoi.

Ea a fost ridicată de polițiști care au început imediat căutările șoferului.

like facebook, stiri, botosaniToate probele au dus către Daniel G., din Bucecea, despre care oamenii legii au constatat că nu are permis de conducere.

Mașina, avea numere false, ea purtând o plăcuță cu numere de înmatriculare provizorii care au aparținut unui alt autotutrism și care au fost valabile anul trecut.

Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea fără permis, dar și pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

accident, bmw , stiri, varfu campului, botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *