Doina Federovici a fost aleasă vicepreședinte a Senatului României

doina federoviciPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a fost votată de colegii senatori în funcția de vicepreședinte a Senatului României.

În sesiunile anterioare din actuală legislatură, Doina Federovici a ocupat postul de chestor în Biroul Permanent al Camerei superioare a Parlamentului.

În primul an și jumătate din actualul mandat, vicepreședintele PSD a elaborat alături de colegii parlamentari 90 de inițiative legislative, a susținut 56 de declarații politice, a transmis 66 de întrebări și 29 de interpelări către ministere pentru rezolvarea problemelor de pe plan local și a avut 96 de luări de cuvânt în plen.

like facebook, stiri, botosaniLe mulțumesc colegilor senatori pentru votul de încredere acordat astăzi. Este o onoare pentru mine să continui activitatea în echipa de conducere a celui mai înalt for legislativ al României. Voi lucra cu aceeași seriozitate și determinare, ca și până acum. Cred că cel mai mult contează ceea ce facem pentru cei care ne-au ales, pentru cetățeni, decât funcțiile pe care le ocupăm la un moment dat. Voi face tot ce va ține de mine pentru adoptarea cât mai rapidă a proiectelor de legi pentru promovarea măsurilor și programelor pe care PSD le-a promis cetățenilor la începutul acestui mandat”, a declarat Doina Federovici.

Plenul Senatului a votat, luni, 3 septembrie Biroul permanent pentru noua sesiune parlamentară, format din preşedinte, patru vicepreşedinţi, patru secretari şi patru chestori, cu respectarea ponderii numărului de senatori ai fiecărui grup faţă de numărul total de membri.

5 thoughts on “Doina Federovici a fost aleasă vicepreședinte a Senatului României

  1. FELICITARI DOMNA,alegatorii va multumesc pentru ce ati facut pentru cei multi, nu CA SI GASTILE TERORII PORTOCALII ACUM VOPSITE IN GALBEN care au jefuit poporul cel mult si muncitor , salarii la medici ca in occident, salarii la cei de la stat decente …..
    DAR ATI LASAT PROFESORII SI INVATATORII CU SALARIILE CEL MAI MICI LA NIVELUL UNEI FUNCTIONAR CU STUDII MEDII DE LA STAT!
    NU E BINE!!
    Va multumesc ca nu ati taiat salariile si pensiile ca si anteriorii dumneavoastra care au stors de vlaga poporul cel mult!
    VOR MAI FI VOTATI PESTE 200( DOUA SUTE DE ANI) SA TINETI MINTE POPORUL TAU TREBUIE SA TRAIASCA BINE SI DUPA AIA LE TAI SALARIILE SI PENSIILE!

  2. Dionise, spune-mi ce fumezi, ca vreau si eu! Rar mi-a fost dat sa vad un exemplu de votant psd mai elocvent decat esti tu! Tu chiar meriti sa traiesti din asigurarea sociala… Ce ma ingrozeste cel mai mult este ca ai putea fi un cadru didactic, titularizat de vreun director pzd-ist. Mi-e mila de elevii tai…De tine nu, tu iti meriti soarta!

  3. ha ha tu cred ca esti un pdl acum galbejit , care ai lipit afise si acum esti in crize ca nu mai puteti taia salarii si pensii ,portocalii, tu esti urmasul,un exemplar din cei care au tras in taranii la 1907! rusine cloaca portocalie galbejita . veti reveni peste 200 ani la putere daca se va vota corect !
    poporul stie cine sunteti , in lungul istoriei ati jefuit poporul asta sunt scursurile societatii jefuitoare !

  4. Nu-i de mirare că Doinița a fost ,,aleasă” vicepreședinte al Senatului. Era chiar de așteptat să figureze pe lista propusă de Dragnea pentru că Doinița este un pilon de sprijin important pentru președintele PSD. Să fiu sinceră, Federovici a fost și este un parlamentar destul de activ și în anumite cazuri, a fost chiar eficientă, însă căciula de vicepreședinte este prea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *