Amenzi în valoare de 256.000 lei date de polițiști în numai câteva zile. 33 de permise de conducere reținute și 13 certificate de înmatriculare retrase

politia rutiera- razie seara - botosaniÎn cursul săptămânii precedente poliţiştii botoşăneni au fost la datorie pentru menţinerea ordinii publice şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

 În perioada 27 august-2 septembrie, peste 200 de patrule au acţionat în dispozitivele de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

like facebook, stiri, botosaniAstfel, poliţiştii au intervenit la peste 300 de evenimente, cele mai multe dintre ele, 253, fiind sesizate prin apelul unic de urgenţă 112.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au aplicat 782 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind suma de 256.000 de lei. Pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială au fost aplicate 185 de sancţiuni, conform Legii 61/1991.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie,  poliţiştii rutieri au acţionat cu 15 aparate radar pe principalele drumuri naţionale şi judeţene.

Aceştia au aplicat 539 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 295 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 33 de permise de conducere şi retrase 13 certificate de înmatriculare.

One thought on “Amenzi în valoare de 256.000 lei date de polițiști în numai câteva zile. 33 de permise de conducere reținute și 13 certificate de înmatriculare retrase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *