”O echipă mare plimba mingea până când adversarii scuipau ficații!”. Concluzia lui Becali, după remiza cu Botoșani

Foto: Digi sport
Foto: Digi sport

Gigi Becali (60 de ani) a fost prezent în tribunele stadionului ”Anghel Iordănescu” din Voluntari și a plecat destul de confuz după un nou semi-eșec al echipei sale. Roș-albaștrii au condus cu 2-0, dar pe final au fost egalați după două superfaze ale botoșănenilor. Omul de afaceri este optimist în privința titlului, dar a recunoscut că FCSB este departe de pretențiile sale.

like facebook, stiri, botosaniO să spuneți acum dacă mă pricep la fotbal. Botoșaniul, fără Ongenda, este echipă de play-off. Cu Ongenda în primul 11, este echipă de locul 12. Totuși, Botoșani este o echipă puternică, solidă, care pune probleme. Iar noi…. Noi nu suntem deloc o echipă mare. O echipă mare, la 2-0, plimba mingea până când adversarii își scuipau ficații. Noi nu suntem o echipă mare!”, a spus, destul de calm, Becali, după meci.

Omul de afaceri rămâne optimist în privința titlului de campioană.

N-am nicio problemă, pentru că nu cred că-mi poate lua cineva campionatul. Dar, când ești egalat la 2-0 acasă ai deja o problemă de valoare, de noblețe, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *