Ghiozdane complet echipate donate pentru copiii sărmani de Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botoșani

angajati penitenciar ghiozdaneSansa la educatie intr-un ghiozdan. Asa se intituleaza campania prin care Biserica Vovidenia indeamna crestinii sa ofere elevilor si viitorilor elevi un start cu dreptul in educatie.

Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botosani raspunde pozitiv oricand la astfel de actiuni si nu ramane indiferent.

like facebook, stiri, botosaniSub deviza ” Cel care deschide usa unei scoli inchide o inchisoare (Victor Hugo)”, conducerea sindicatului impreuna cu membrii sai au ajuns duminică la Biserica Vovidenia unde au donat ghiozdanele complet echipate.

Ne dorim să întindem o mână de ajutor și să fim solidari cu cei din jurul nostru, cu semenii noștri cu care destinul nu a fost atât de darnic precum a fost cu noi. Pentru noi,  Dumnezeu a fost darnic, de aceea din puținul sau multul de care avem parte, dorim să împărțim și celor nevoiași. Pentru noi două, trei sau mai multe pâini sunt lucruri normale, pentru semenii noștri care nu au fost fericiți de soartă din punct de vedere material, a primi unele lucruri dăruite din suflet reprezintă o binecuvântare”, a declarat Ionel Dimitrovici presedinte Sindicatului Novo Legis

Prim-vicepresedintele Sindicatului Novo Legis, Răzvan Chilărașu, a declarat, la rândul său, că nu dorește sa mediatizeze aceasta actiune pentru a iesi in fata prin faptele angajaților Penitenciarului, ci își dorește ca prin aceasta actiune sa se alăture și alte persoane, pentru a veni insprijinul celor neajutorați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *