Primarul Flutur vrea ca salariații Modern Calor să primească o parte din profitul societății

debransari modern calor botosaniSocietatea Modern Calor are un profit de 2,5 milioane lei, iar primarul Cătălin Flutur propune ca o parte din acest profit să ajungă la salariați.

El a spus că își dorește ca profitul să ajungă înapoi la societate. Asta după ce într-o ședință anterioară, consilierii locali nu au fost de acord ca directorii societății să primească o cotă parte din plusul societății.

like facebook, stiri, botosaniSper să avem gândul cel bun, și cei din AGA, și noi aici, să găsim modalitatea cea mai bună de a împărți acel profit pe care cu mare drag mi-aș dori să ajungă tot înapoi la societate. Am avut o discuție despre repartizarea profitului vizavi de ce înseamnă CA și manager de acolo, dar cred că ar trebui să ne gândim că și salariații de acolo au dreptul la o cotă din acel profit, pentru că ei au muncit pentru cota din acel profit. Când vom veni cu ordinea de zi, că trebuie să venim și cu lucrul acesta, le dăm 140-150 mii cât înseamnă cota de profit a salariaților, să primească ceva pentru că salariile au rămas mici. Rog pe colegii din AGA să gestioneze lucrul acesta”, a spus Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *