Acuze grave la adresa agenților din Penitenciarul Botoșani. Mama unui criminal care a ucis un poliţist face acuzaţii șocante: A fost executat în stil mafiot

Mama lui Ioan Beșa, criminalul care l-a hăcuit și i-a luat viața polițistului Sorin Vezeteu în gara din Suceava, face acuzații șocante la aproape un an de la moartea misterioasă a fiului său.

Femeia i-a acuzat pe agenții Penitenciarului Botoșani că l-au executat în stil mafiot pe fiul ei și că, înainte de a-i lua viața, l-au maltratat zile în șir.

like facebook, suceava, news, stiriMelania Beșa, mama criminalului Ioan Beșa, a povestit un episod pe care l-a trăit în timp ce fiul ei era arestat.

Femeia s-a dus în gara Burdujeni, acolo unde Ioan l-a ucis cu sânge rece și fără motiv pe polițistul Sorin Vezeteu.

Mama criminalului a precizat că în gară s-a întâlnit cu un polițist de la Transporturi, coleg cu polițistul ucis.

„Câți copii aveți?”, a întrebat-o polițistul. „Trei”, a răspuns femeia. „Să aveți grijă de ceilalți doi. Că pe ăsta n-o să-l mai aveți”, a avertizat-o polițistul.

Sursa: Observator.tv

2 thoughts on “Acuze grave la adresa agenților din Penitenciarul Botoșani. Mama unui criminal care a ucis un poliţist face acuzaţii șocante: A fost executat în stil mafiot

  1. Acest familie este cu gena criminala ! trebuie toti verificati si internati la spitale de specialitate gen SOCOLA!
    Vor mai ucide oameni nevinovati!
    atentie la familia criminalului in serie care se pare ca a mai ucis oameni … ALERTA SA SE FACA VERIFICARI ATENTE LA ALTE SITUATII UNDE NU AU FOST DESCOPERITI UCIGASII!

    1. Am inteles, sa traiti! Aurel, esti un geniu…Ce mai, esti un veritabil Sherlock Holmes! Mai ai si alte sugestii? Politistii au nevoie de vasta ta eruditie si experienta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *