Bărbatul mutilat de tren, la Botoșani, este unchiul unui cunoscut manelist. Cântărețul a cerut ajutor pe Facebook pentru a-l salva

andrei de la botosaniManelistul Andrei de la Botoșani, cumnatul lui Babi Minune, incearca sa-si ajute unchiul, care a suferit un grav accident, fiind mutilat de tren. Andrei a postat un mesaj sfasietor pe Facebook, in care solicita ajutor pentru unchiul sau, victima a unui groaznic accident.

like facebook, stiri, botosani„Rog prieteni mei din Botoşani, cunoştinţe sau cine vrea sa doneze sânge urgent pentru unchiul meu care a fost lovit de tren duminica. Va rog foarte frumos cei care vreţi să-l ajutaţi, are nevoie urgent de sânge pentru a supravieţui”, a notat disperat cumnatul lui Babi Minune, potrivit wowbiz.ro.

Un bărbat a a rămas fără un picior și fără o mână, după ce trenul Botoșani- București, care tocmai plecase din stație, a trecut peste el.

Un călător care se afla în stație a auzit strigătele bărbatului suferind.

like facebook, stiri, botosaniCând s-a apropiat, a văzut că acesta are amputate un picior și o mână și a alertat autoritățile. Bărbatul se afla între liniile de cale ferată, el pierzând deja mult sânge.

Victima a fost preluată de ambulanță, iar polițiștii au declanșat o anchetă.

 

One thought on “Bărbatul mutilat de tren, la Botoșani, este unchiul unui cunoscut manelist. Cântărețul a cerut ajutor pe Facebook pentru a-l salva

  1. Cunoscut manelist… :)) Eu nici n-am auzit de el vreodată. E cunoscut, probabil, în rândul populației tuciurii datorită relației de rudenie cu Minunatu’ Bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *