Limitatoare de viteză cerute de cetățeni pe o stradă din municipiul Botoșani

limitatoare viteza botosani1Consilierul Maricel Maxim a făcut o interpelare în ședința de Consiliu Local de vineri prin care a solicitat montarea unor limitatoare de viteză pe strada Petru Rareș. Consilierul local susține că doleanța este a cetățenilor din zonă și are ca scop evitarea accidentelor.

like facebook, stiri, botosaniCetățenii care locuiesc pe strada Petru Rareș doresc montarea unor limitatoare de viteză, acele cocoașe de plastic, în zona trecerii de pietoni din dreptul unității militare şi pe sensurile de coborâre de pe Petru Rareș, între Şcoala 1 și peco Rompetrol, pentru că pe acolo trec mașini de mare tonaj, trec cu viteză și de multe ori există pericolul de accidente. De asemenea, când trec cu viteză strică şi capacele de la canalizare”, a declarat Maricel Maxim.

Propunerea va fi adusă și în atenția Comisiei de sistematizare a circulaţiei.

 

 

One thought on “Limitatoare de viteză cerute de cetățeni pe o stradă din municipiul Botoșani

  1. Cum trec?? In viteza?? Pai ar putea trece fara viteza?? Si 10 km/h tot viteza se numeste…si 60 km/h tot viteza se cheama. Ce mai fac masinile?? Trec si distrug capacele de canal?? De bune ce sunt. Tot un Dumnezeu pe Pamant ca asta a vrut cocoase si pe Marchian…cu toate astea exista in continuare accidente si neacordari de prioritate pietonilor preocupati de facebook,da? „Cocoase” din astea sunt si in Iasi si in Suceava si in multe orase civilizate,dar nu cu dimensiunile celor de la Botosani unde practic iti rupi masina in doua. Alte doleante mai sunt?? Decat cocoase mai bine niste garduri…pe bune…ar fi mult mai utile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *