Cântăreața Francisca, în ipostaze fierbinţi în vacanţă!

francisca_2Botoșăneanca Francisca, artista care deoseori este comparată cu celebra Kim Kardashian, îşi merită pe deplin acest renume. În vacanţa pe care a petrecut-o în Grecia, cântăreaţa ne-a convins că are multe puncte în comun cu starleta americană. Bruneta noastră a pozat sexy pe plajă în costum de baie şi e limpede pentru toată lumea acum de ce fanii i-au găsit asemănări cu vedeta de la Hollywood.

like facebook, stiri, botosaniFrancisca a petrecut o vacanţă de vis, unde s-a relaxat pentru câteva zile. A ales o destinaţie, preferată de mulţi români, dar deşi a dat peste mulţi conaţionali, cântăreaţa s-a simţit foarte bine şi a profitat din plin de peisajele exotice.

„Am fost în Halkidiki, pe braţul Kassandra. Am fost cu familia. A fost foarte frumos. Am stat într-un resort drăguţ. Am avut nisip fin, apă limpede, ingrediente care m-au convins să stau să lenevesc . În câteva cuvinte a fost o vacanţă relaxantă, cu plajă, mâncare şi somn. Mi+-m încărcat bateriile aici”, a povestit Francisca.

Arista și iubitul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu au spus un „da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile, în urmă cu fix o lună. Cei doi și-au unit destinele  într-o ceremonie de basm care a avut loc la un conac din Botoșani, orașul natal al cântăreţei. La petrecere au chefuit până în zori, 130 de invitați, rude și prieteni ai celor doi miri.

Sursa: Click!

francisca_3_0

 

One thought on “Cântăreața Francisca, în ipostaze fierbinţi în vacanţă!

  1. pe bune?? Extraordinar. Rupemis-ar mie si multora ca mine de aceasta no name a targului. Probabil ca exista si dobitoci care n-au cu ce tulbura apa in ceaun,dar cu toate astea ii tulbura mintea si grija de una fara care sa fi facut nimic notabil in toata viata ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *