Directorul unei instituții de cultură din subordinea Consiliului Local, pus la zid de doi consilieri. Unul i-a cerut demisia

cl orosanu marius eugen turcanuDoi consilieri locali l-au pus la zid pe directorul unei instituții de cultură din Botoșani. Consilierul Paul Octav a cerut demisia lui Marius Rogojinschi de la cârma Teatrului Vasilache, după ce acesta a folosit un ”limbaj trivial„ pe o rețea de socializare cu privire la persoanele care au participat la protestul Diasporei.

Dacă domnul director își asumă aceste declarații, consider că ar trebui să-și dea demisia. Este inadmisibil ca un director al unei instituții de cultură să folosească un limbaj de o asemenea calitate. Trivial este puțin spus. Cer public demisia domnului director al Teatrului de Copii”, a declarat Paul Octav.

like facebook, stiri, botosaniO poziție mai acidă la adresa lui Rogojinschi a avut consilierul Eugen Ţurcanu. Alesul a spus că declarațiile lui Rogojinschi au fost mizerabile și că nu își va mai duce copiii la spectolele Teatrului Vasilache.

Sunt declarații mizerabile ale unui manager de cultură. Anunț pe această cale că atâta timp cât Rogojinschi mai stă acolo manager, nu pot să spun domn pentru că nu este, nu mai merg cu niciun copil de-al meu la niciun spectacol. Nu pot să admit ca un om care vorbește în acest mod, să fie managerul unei instituții de cultură pentru copii. Nu se poate așa ceva. Dacă lucra la o societate de construcții sau la transporturi poate era o scuză, dar să fii managerul unei instituții de cultură, a teatrului de copii și tineret, ce să mai cerem copiilor noștri… Înjură ca un birjar și vorbește la modul acesta într-un spațiu public…Are păr alb, are vreo 70 de ani. Să-i fie rușine obrazului!”, a spus Țurcanu.

6 thoughts on “Directorul unei instituții de cultură din subordinea Consiliului Local, pus la zid de doi consilieri. Unul i-a cerut demisia

  1. PDL- istul turcanu ,acum vopsit in galben vorbeste gura fara el ,individul asta un fost …. de cartier aliat cu cloaca portocalie a ajuns se pare sef de institutie!
    DOMNILOR PSD de ce nu luati atitudine cu acest copil de cartier pus de nus cine acolo??
    EVALUAREA LUI AR FI NECESARA CA SPUNE DOAR PROSTII!

  2. Atat timp cat cloaca portocalie de la Botosani rezista intro mare de alegatori PSD e nostim cum acest individ turcan portocaliu cum spune anteriorul nu are bunul simt sa isi atribuie gafele de a tasia slariile si pensiile , ganditi ce salarii aveti domnilor in 2013??
    Faceti comparatie cu ce au facut liberalii portocalii cu poporul acesta din 2004 pana in 2012!!

  3. Va rugam sa respectati regulile de circulatie: Cine striga de la DREAPTA are prioritate indiferent de fapte si slogane. Cine striga de la STANGA e o mare rusine pentru intreaga societate.

    1. Firma condusa de acest individ turcanu care trebuie sa intretina parcul Eminescu nu vede decat ce fac altii !
      CURATA BANCILE DIN PARC CA NU SE POATE STA>….RUSINE SATI FIE DAI DOAR DIN GURA …DESTITUIREA ACESTUI …NEGOSPODAR …

  4. Un consilier local are alte atribuţii decât să observe şi să critice limbajul cu rol apotropaic de pe paginile de facebook, un domeniu care nu e public. Ţurcanu putea să scrie şi el ce dorea pe pagina lui, aşa era corect… Şi mai degrabă prefer să mă înjure domnul Rogojonschi decât să mă laude cetăţeanul Ţurcanu. Consilierul local face un abuz când foloseşte sala Consiliului pentru a denigra un angajat al Primăriei care nu-i de faţă şi nu se poate apăra. Dar atât aude şi atât înţelege Ţurcanu – înjurăturile. Oricum – pe Ţurcanu nu-l mai votez…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *