Creditarea responsabilă: Doar două treimi dintre români citesc cu atenție un contract înainte de a semna

logo provident, stiri, botosani (1)Aproape toți românii consideră că este important să citească, cu atenție, orice document, înainte de a-l semna. Cu toate acestea, doar două treimi dintre ei fac acest lucru și, mai mult decât atât, peste jumătate admit că au semnat, cel puțin o dată, un document fără să îl citească, potrivit datelor relevate de un sondaj național, desfășurat de către Provident Financial România pe un eșantion reprezentativ de respondenți.

În acest context, Provident încurajează toți clienții să aplice principiile Creditării responsabile, generate de experiența lucrului cu peste 1.000.000 de români, asumate atât de companie și de fiecare angajat, cât și recomandate fiecărui client, pentru un plus de siguranță și stabilitate financiară. Toate informațiile despre Creditarea Responsabilă sunt disponibile aici (embed URL https://www.provident.ro/creditare-responsabila).

logo provident, stiri, botosani (1)Importanța deciziilor corecte, informate, în special în aria financiară, este confirmată de peste un sfert dintre români, care consideră că, pentru ei, cea mai importantă semnătură din viață este cea de pe contractul de credit. De asemenea, aproape două treimi dintre români consideră important să știe că instituția financiară de la care au luat sau intenționează să ia un împrumut acționează responsabil atunci când oferă produse financiare clienților săi.

Provident consideră că fiecare contract semnat este o responsabilitate majoră, atât pentru companie, cât şi pentru client, şi încurajează ca fiecare decizie de creditare să fie luată responsabil şi transparent. Pentru informații complete despre Creditarea responsabilă, accesați www.provident.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *