Starea proastă a drumului județean Flămânzi-Prăjeni, din nou în discuție în Consiliul Județean. Consilier: Este înfiorător de mers

drum botosani - iasi, stiri, prajeniStarea proastă a drumului județean Flămânzi-Prăjeni readusă în discuție în ședința de Consiliu Județean de joi. Consilierul județean Rodica Abăcioaei a declarat că drumul este impracticabil și a cerut soluții de la Executivul Consiliului Județean.

like facebook, stiri, botosaniVreau să știu cât timp mai au oamenii de așteptat, pentru că începe școala, oamenii culeg recolta în perioada această. Nu este vorba de a se merge la Iași pe variante. Este vorba de oameni care circulă de la Flămânzi la Prăjeni și invers, fac navetă: elevii, profesorii. Este infiorător de mers pe acest drum”, a spus consilierul județean.

Vicepreședintele CJ Botoșani, Dan Birta, i-a răspund că drumul Flămânzi-Prăjeni a fost făcut prost încâ de la început și că de asta a ajuns în această stare.

Soluția aplicată acolo a fost greșită și suntem în situația ca după doi ani de exploatare, la un an și ceva, să apară fisuri pe acel drum. Ultimul termen cu expertiza este în septembrie și sperăm să accepte experiza instanța, iar după experiză se poate interveni”, a precizat Birta.

 

One thought on “Starea proastă a drumului județean Flămânzi-Prăjeni, din nou în discuție în Consiliul Județean. Consilier: Este înfiorător de mers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *