FOTO Lucrările la drumul național de pământ DN 24 C aproape finalizate. Cum arată noua șosea!

drum national dn 24 c, stiri, botosani, drum de pamant , drdp

Lucrările la drumul național de pământ DN 24 C, care leagă Manoleasa de Rădăuți Prut sunt aproape finalizate. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat că asfaltarea a fost terminată, iar în prezent se lucrează la marcajul axial și marginal.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit DRDP, acest tronson din DN 24 C a suportat în ultimii ani lucrări succesive de întreținere efectuate de DRDP Iași, constând în reprofilare, balastare, executare de îmbrăcăminți asfaltice, amenajarea podețelor și șanțurilor de scurgere, culminând cu lucrările de etanșeizare prin îmbrăcăminte bituminoasă efectuate în acest an.

Drumul modernizat are o lungime de 36 de km.

drum national dn 24 c, stiri, botosani, drum de pamant , drdpdrum national dn 24 c, stiri, botosani, drum de pamant , drdpdrum national dn 24 c, stiri, botosani, drum de pamant , drdp

2 thoughts on “FOTO Lucrările la drumul național de pământ DN 24 C aproape finalizate. Cum arată noua șosea!

  1. BUNA ZIUA , TOT ROMANESTE SA LUCRAT ADICA IN BATAIE DE JOC! CIRCULAND PRIN SATELE DE PE ACEASTA ZONA ASFALTUL E DISTRUS SI SE MERGE TOT RAU!
    RUSINE TOTUL E IN BATAIE DE JOC , CONVINGETIVA CEI CARE ATI SEMNAT PENTRU MILIOANELE DE EURO CE AU INTRAT IN BUX
    ZUNARELE VOASTRE FARA SA STITI!

  2. lasa mai liviu, adica vrei sa zici ca inainte era mai bine ?, da la noi ca la nimenea, toti se pricep la politica, drumuri si fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *