Cum să porți rochii de seară roșii pentru o apariție demnă de invidiat

rochii de seara, stiri, botosani (1)Rochiile de seara rosii sunt spectaculoase si extrem de sexy, dar pot reprezenta o adevarata problema daca nu stii cum sa le accesorizezi. Exista o bariera foarte fina intre eleganta suprema si un esec total, asa ca trebuie sa fii foarte atenta la fiecare detaliu. Vrei sa ai o aparitie demna de invidiat? Atunci citeste acest articol si afla cum sa pui in valoare farmecul de necontestat al unei astfel de rochii de seara.

Alegea incaltamintea potrivita ocaziei

Rochiile de seara rosii sunt o optiune destul de versatila, astfel ca exista foarte multe modele de incaltaminte dintre care poti alege. Asigura-te ca alegi o nuanta cat mai apropiata cu cea a rochiei sau opteaza pentru negru, auriu, alb sau argintiu.

Daca vrei sa porti tocuri (ceea ce este destul de probabil, avand in vedere ca este un  eveniment de seara), poti alege atat pantofi, cat si sandale, deoarece ambele variante sunt versatile si se potrivesc mai multor tipuri de evenimente. Indiferent ca vorbim de o nunta, un eveniment de tip cocktail sau o noapte in club, nu poti da gres cu o pereche de sandale fine sau pantofi stiletto.

rochii de seara, stiri, botosani (1)Combina rochiile de seara rosii cu accesorii albe

Combinatia rosu-alb este o alegere incredibil de sofisticata si deloc riscanta. De exemplu, daca vei purta o rochie fara bretele, poti opta pentru un choker realizat din perle. Pentru rochiile cu decolteu in ,,V” sau ,,U” cea mai sigura varianta sunt colierele. Totodata, pentru ca tot se apropie sezonul rece, poti sa ai in vedere gulerele de blana artificiala. Acestea vor oferi un aer glamour oricarei rochii de seara, iar tu vei avea o aparitie demna de covorul rosu.

Auriul, argintiul si negrul nu dau niciodata gres

Nu este niciun secret pentru nimeni: auriul, argintiul si negrul arata incredibil de bine in combinatie cu rosul. Alege accesorii metalizate masive care sa ofere un plus de pretiozitate tinutei tale. Pentru evenimentele formale, poti alege o pereche de dresuri negre foarte fine si un blazer negru.

Alege un ruj care sa se potriveasca

Ca o regula generala, rujul ar trebui sa se potriveasca cu rochia. Este aproape imposibil sa gasesti exact acelasi rosu, insa incearca sa gasesti o nuanta cat mai apropiata de cea a rochiei. Desigur, daca optezi pentru un machiaj al ochilor foarte puternic, precum un smokey eyes, renunta la rujul rosu in favoarea unui nude.

rochii de seara, stiri, botosani (1)Opteaza pentru un machiaj cat mai simplu

Ai in vedere faptul ca rosul este o culoare foarte puternica. Atunci cand porti o rochie rosie, trebuie sa fii foarte atenta cum te machiezi. Alege farduri de pleoape in nuante naturale si nu exagera nici cu tusul de ochi sau cu mascara. Un strat subtire de fond de ten, anticearcanul si bronzerul pot fi suficiente.

Foloseste cat mai putine accesorii la evenimentele formale

Nimic nu te impiedica sa porti rochii rosii la evenimentele formale. Totusi, daca faci o asemenea alegere este indicat sa folosesti cat mai putine accesorii. Alege unul sau doua bijuterii clasice si permite-i rochiei tale sa fie in centrul atentiei. De exemplu, poti alege o pereche de cercei pretiosi si un inel in aceeasi nota. De asemenea, nu uita sa iti lasi ceasul acasa – este total nepotrivit sa il porti la un eveniment formal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *