Licitație de peste 7 milioane de lei organizată de Primăria Botoșani. Se vor extinde utilitățile într-un cartier nou construit

Primaria municipiului Botosani, stiri, botosaniPrimăria municipiului Botoșani a demarat, în această săptămână, procedurile de licitație pentru extinderea utilităților într-un nou cartier. Este vorba de noul cartier ANL de pe Șoseaua Iașului, unde au fost construite cu fonduri guvernamentale 132 de apartamente.

Pentru utilitățile din ansamblul urban ,,Șoseaua Iașului Botosani – locuinte pentru tineri destinate inchirierii”, municipalitatea a alocat 7,24 milioane de lei.

„Zona în care se execută aceste locuinte, unde Consiliul local al municipiului Botoșani deține teren liber de orice sarcini, este Soseaua Iasului, teren ce trebuie viabilizat din punct de vedere al dotărilor tehnico-edilitare. Obiectivul general îl constituie viabilizarea noului cartier prin dotarea, din punct de vedere edilitar, cu toate elementele necesare punerii in functiune a apartamentelor. Pentru realizarea acestor lucrari de dotari tehnico-edilitare si racorduri utilitati este necesara incheierea unui contract de achizitie publica de lucrari ce se va executa in baza Proiectului tehnic intocmit de SC NORD PROIECT SA Botosani. Pentru punerea in functiune a celor 132 de unitati locative este necesara viabilizarea terenului pe care se afla aceste locuinte din punct de vedere al dotarilor tehnico-edilitare. Ca urmare este necesara achizitia de lucrari care se refera la: – sistematizare verticala (lucrari de alei si infrastructura de rezistenta), – drumuri de incinta si trotuare, – parcari, – utilitati: apa-canal, retele electrice si gaze naturale”, se arată în anunțul Primăriei Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *