Un om de afaceri vrea să construiască o moară de porumb ultramodernă în Botoșani. Investiția se ridică la 5 milioane de euro

moara porumb, stiri, botosaniO moară de porumb ultramodernă, care ar urma să aibă o capacitate de prelucrare a 75.000 de tone de boabe de porumb pe an, ar urma să fie construită în județul Botoșani

Investiția ar urma să fie dezvoltată de omul de afaceri Gelu Tofan, în parteneriat cu un investitor din Republica Moldova.

like facebook, stiri, botosaniReprezentantul firmei moldovene, Alexandru Jolondcovschi, a anunțat, marți, la ședința de lucru a clusterului Botoșani- Suceava, a anunțat că moara de porumb va fi construită la Hlipiceni, valoarea investiției fiind de cinci milioane de euro, din fonduri europene.

gelu tofan, stiri, botosani, Alexandru JolondcovschiTerenul de peste 10.000 de metri pătrați pe care urmează a fi construită moara a fost concesionat de la Primăria din Hlipiceni și se află în imediata vecinătate a Gării.

Alexandru Jolondcovschi susține că mai mulți oameni de afaceri din Moldova sunt implicați în acționariatul a 30 de societăți comerciale constituite la Botoșani care ar urma să dezvolte investiții pe fonduri europene.

El spune că o astfel de firmă urmează să înființeze o fermă de vaci și o fabrică de procesat lapte la Havârna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *