Cauţi vestiare metalice? Iată cum poţi să alegi în funcţie de calitate şi funcţionalitate!

vestiare metalice, stiri, botosaniPrintre cele mai utile piese de mobilier folosite zilnic in numeroase institutii se numara si vestiarele metalice. Acestea isi demonstreaza functionalitatea zilnic in domeniile de activitate unde apare necesitatea personalului de a-si schimba frecvent vestimentatia.

Nevoia de schimbare a garderobei este intalnita cel mai des in mediile de lucru cu mirosuri puternice sau probabilitate mare de murdarire a garderobei, precum bucatariile, atelierele de mecanica si vopsitorie, fabrici si santiere. De asemenea, necesitatea aceasta mai este prezenta si in cazul institutiilor ai caror angajati trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul orelor de program, cum ar fi personalul militar, personalul din politie, jandarmii, agentii de paza, medicii si asistentii medicali sau angajatii marilor centre comerciale ori lanturi de restaurante.

Elevii si profesorii se bucura, in cadrul institutiilor de invatamant, de vestiare metalice care le ofera posibilitatea de a depozita obiecte personale, piese vestimentare sau materiale didactice in siguranta deplina. De asemenea, salile de sport si fitness ofera angajatilor si clientilor o solutie eficienta de depozitare a echipamentului sportiv si garderobei prin utilarea spatiilor functionale cu vestiare metalice de calitate.

Calitate si functionalitate

Pentru a putea alege cele mai potrivite vestiare metalice pentru afacerea ta, criteriile dupa care ar trebui sa te ghidezi sunt calitatea si functionalitatea acestor piese de mobilier. Iata, asadar, factorii pe care ar trebui sa ii iei in calcul pentru a gasi vestiarele metalice cu adevarat utile, care sa reprezinte o achizitie buna pe termen lung:

Calitatea materialelor din care sunt confectionate. Robustetea si durabilitatea sunt lucruri de care vrei sa profiti de-a lungul folosirii vestiarelor metalice, asadar ideal este ca acestea sa fie confectionate din tabla de otel profilata cu o grosime de minimum 0,6 milimetri. Daca acest criteriu este respectat, nevoia de reparatii si interventii pe durata folosirii va fi eliminata.

Siguranta sistemului de inchidere. Acest aspect este esential atunci cand vestiarele metalice pe care le achizitionezi sunt date in folosinta mai multor persoane din institutie sau chiar publicului larg. Un sistem de inchidere simplu, dar performant, precum cel pe baza de butuc cilindru cu cheie, va oferi incredere la depozitare si un acces facil la toate piesele vestimentare si obiectele pastrate in vestiar.

Livrarea in stare complet asamblata. Chiar si celor mai priceputi angajati ai firmei tale le va fi greu sa monteze vestiarele metalice, motiv pentru care acestea ar trebui sa ajunga la destinatie complet asamblate. In plus, modelele complet asamblate sunt robuste si de durata.

Dotari suplimentare care sa maximizeze utilitatea. In functie de specificul afacerii tale sau de domeniul de activitate al institutiei din care faci parte, poti alege sa accesorizezi vestiarele metalice cu elemente care sa sporeasca functionalitatea acestora. Iata cateva dintre optiunile pe care le ai la dispozitie:

– acoperis inclinat;

– fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;

– picioare metalice aplicate prin sudura H120 mm, cu terminatie din plastic reglabila pe inaltime, care iti permit sa cureti spatiul de sub dulap;

– suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

– accesorii suplimentare: polita, bara de haine, agatatori tip carlig;

– cheie Master, ce ofera posibilitatea de a deschide toate usile cu o singura cheie;

– diferite tipuri de inchideri (maner antiefractie; maner cu inchidere din doua miscari /inchidere in 3 puncte / inchidere cu cifru mecanic / inchidere cu cifru electronic / inchidere cu moneda).

Pentru a putea alege dintr-o gama larga de vestiare metalice de calitate superioara la cele mai mici preturi, viziteaza OfficeClass.ro – magazinul online de birotica nr. 1 in Romania – si profita de reducerile aplicate acestei categorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *