VIDEO Impact violent cu cinci autovehicule! Un șofer din Botoșani a intrat cu tirul în patru mașini

accident-metro-video-300x170Un șofer de tir din Săveni, județul Botoșani, Nicolae Tomulică, de 23 de ani, a intrat cu un cap de tir în patru mașini, în față la Metro, în Suceava, luni.

like facebook, stiri, botosaniAccidentul s-a produs după ce un tânăr de 23 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, a condus tirul pe bld. 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, din direcţia Fălticeni – Suceava, banda de lângă axul drumului, iar la intersecţia cu strada Bistriţei nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul condus de pe strada Bistriţei către direcţia Areni, de către o femeie de 41 ani, din comuna Moara.

După impact autoutilitara marca a ajuns pe amenajarea rutieră din zona mediană a bulevardului 1 Decembrie 1918 după care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.

În urma accidentului un minor de un an și jumătate, a fost proiectat din interiorul autoturismului condus de femeie a de 41 de ani pe partea carosabilă. Ulterior a fost preluat de un echipaj medical de urgenţă şi transportat la U.P.U. – Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava

Totodată, o femeie de 63 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasager într-unul din autoturismele acoșate de autoutilitară a suferit leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

One thought on “VIDEO Impact violent cu cinci autovehicule! Un șofer din Botoșani a intrat cu tirul în patru mașini

  1. 50 % din vina o poarta dobitoaca de soferita.Din imagini se vede ca portiera drteapta fata s-a deschis si pe acolo a fost aruncat copilul pe sosea.Ce inseamna asta? CA ucigasa de soferita avea copilul pe bancheta din fata si nu in scaun special pe bancheta din spate,legat cu centura asa cum prevede legea.La noi daca ai jeep nu mai trebuie sa respecti legile.Sper ca organele de politie sa cerceteze si acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *