Comunicat de presă: Senatorul PNL Costel Șoptică reacționează la declarațiile liderului PSD Botoșani

senator, costel soptica, stiri, botosani, pnlSenatorul PNL Costel Șoptică reacționează la declarațiile liderului PSD Botoșani, Doina Federovici, pe tema neconvocării Consiliului Suprem de Apărare al Țării  în vederea obținerii avizului pentru rectificarea bugetară.

Șoptică critică promptitudinea cu care „Federovici răspunde comenzilor mai marilor șefi, indiferent dacă critica este sau nu în beneficiul românilor”.

Iată comunicatul de presă al liderului PNL:

În această perioadă extrem de tulbure pentru România, în care atitudinea sfidătoare a guvernării PSD a atins cote alarmante, a devenit o cutumă ca PSD să atace Instituția Prezidențială.

Amânarea de către președinte a convocării ședinței Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) în vederea obținerii avizului pentru rectificarea bugetară a stricat planurile PSD de a redistribui clientelar banii statului.

Nu mă mai miră promptitudinea cu care doamna senator PSD Doina Federovici răspunde comenzilor mai marilor șefi, indiferent dacă critica este sau nu în beneficiul românilor. Țara se află într-un haos constant din 2016, de când PSD se află la guvernare, iar pentru că președintele României nu se abate de la litera legii, acesta este considerat un obstacol în calea planului bine pus la punct, de destabilizare a țării.

De nu mai puțin de 17 zile asistăm la o disperare cruntă a reprezentanților instituțiilor statului responsabile de violențele de la protestul Diaspora de a se spăla pe mâini. În loc să fie preocupată de activitatea PNL și a președintelui țării, i-aș recomanda doamnei senator să explice public de ce, până în acest moment, nimeni nu se face vinovat de haosul din 10 august, de suferința fizică a sutelor de oameni.

Este lesne de înțeles că PSD, prin vocea aleșilor săi, încearcă să ducă în derizoriu reacțiile îndreptățite ale președintelui Klaus Iohannis, pentru a distrage atenția de la faptele întâmplate pe 10 august și de la încercarea de mușamalizare a abuzurilor evidente ale Jandarmeriei, realizate prin comanda directă a conducerii Guvernului PSD, prin reprezentanții săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *