Crește taxa de salubrizare până la sfârșitul anului, după ce Diasil a solicitat majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului la depozitul Săuceni

gunoiSocietatea Diasil Suceava, cea care administrează Depozitul de la Stăuceni, solicită modificarea tarifelor de depozitare a gunoiului, începând cu 1 septembrie.

like facebook, stiri, botosaniAstfel, societatea solicită creșterea tarifului de depozitare a gunoiului de la 35,11 lei pe tonă la 58,82 lei pe tonă. Această creștere va avea repercursiuni și asupra buzunarului cetățeanului.

Această creștere va duce automat la creșterea taxei de salubrizare. Va trebui să venim în ședința de Consiliu Local să solicităm acea diferență până la 58,82 lei pe tonă”, a declarat directorul Urban Serv, Simion Drelciuc.

 

One thought on “Crește taxa de salubrizare până la sfârșitul anului, după ce Diasil a solicitat majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului la depozitul Săuceni

  1. Mai Drelciuc, dar șmecherașii suceveni nu au câștigat o licitație?? Și atunci, ce fel de contract au încheiat ei cu onor Consiliul județean?? Cum justifică ei această majorare de peste 55%??? Sau ne credeți prosti și considerați că noi vom înghiți în sec și vom plăti așa….. in neștire.. Aloooo, tovarășe Costică Macaleți, credem că esti obligat să ne dai o explicație foarte clară. De ce se întâmplă aceasta mare porcărie???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *