VIDEO Lecţie de viaţă dată de un poliţist din Botoşani unui motociclist: „Trei morţi am scos din şanţuri aici”

motociclistUn poliţist din Botoşani a oferit o lecţie de viaţă unui motociclist care conducea cu viteză şi făcea spectacol pe un drum din judeţ.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe un drum din Botoşani, acolo unde deseori motocicliştii îşi pun viaţa în pericol pentru a face ‘spectacol’.

Un motociclist a fost filmat în timp ce un poliţist l-a prins pe respectiva porţiune de drum când făcea burnout-uri şi circula cu viteză.

Motociclistul făcea toate aceste ‘scheme’, în timp ce un prieten îl filma, pentru a le publica apoi pe reţelele de socializare.

Din nefericire pentru el, a fost prins de un poliţist cu experienţă care cunoştea porţiunea de drum şi care a intervenit la numeroase accidente rutiere produse în zonă.

În timp ce motociclistul şi prietenii lui l-au acuzat pe poliţist că ar fi agresiv şi că a dorit chiar să le fure documentele, poliţistul le-a oferit o lecţie de viaţă pe care, cel mai probabil, nu au înţeles-o.

Ţi se pare că am 20 de ani? Ţi se pare că văd pentru prima dată motociclete? Sunt sătul până deasupra capului. Pe mine nu mă afectezi cu nimic. Mâine ies la pensie şi îmi văd de viaţă. Dar ţie ţi se va întâmpla aici o nenorocire. Trei motociclete am scos din şanţurile astea. Hai cu mine să îşi arăt nişte cruci acolo. Cruci de oameni. Prima oară când o să moară unul aici, o să te chem să vezi cum moare un om în braţele tale”, le-a povestit poliţistul motociclistului şi prietenilor săi.

Sursa: Observator.tv

13 thoughts on “VIDEO Lecţie de viaţă dată de un poliţist din Botoşani unui motociclist: „Trei morţi am scos din şanţuri aici”

  1. Foarte bine procedat.
    Mai sunt unii care si in Botosani, in zona centrala, tureaza la maxim motocicletele la ore tarzii. Inconstienti si nesimtiti.
    Invit pe domnul politist sa se ocupe si de cei din Botosani.
    Succes.

  2. Daca nu ati fost acolo de ce mancati rahat? In procesul verbal a scris ca a fugit de politie. Cum a fugit cand masina politiei venea din sens invers si a intrat pe contrasens…probabil rotarita stie sa intoarca cu frana de mana. Ii recomand lui uxy sa ia lectii de de la prietenul lui? in plus la amendat ca a oprit motorul in mijlocul drumului..cand mai avea putin si intra in politie. Daca nu reusea sa franeze si murea cine era vinovat? Daca nu ati mers pe motor nu mai comentati aiurea ca nu stiti pe ce planeta traiti.

  3. Fără supărare pentru motocicliști dar pe acest șmecher am avut ocazia sa-l întâlnesc astăzi pe drum și m-ia cam perturbat mersul datorita fandarilor pe care le făcea cu motorul în curba, în vârf de panta . Noroc ca l-am văzut la timp căci altfel dispărea o vreme din peisaj.

  4. E un polițist comunist domnul, este plătit să-și facă meseria nu să spui la băiat câți au murit e viața lui și face ce vrea cu ea. Dacă vi se pare normal să ei permisul fără săi dai procesul verbal și de ce a luat permisul?

  5. Toti teribilistii cu motoare…si o spun frumos…va doresc primul pom care va iese in cale sa il imbratisati. Poate nu nenorociti si pe altii in felul asta. Minte nu aveti nici cat o ceapa degerata dar sa faceti bulevardul in 10 secunde doar doar s-o uda una de 15 ani cand treceti…atat puteti. Atat va duce capul de inadaptati ai societatii.

  6. Eu nu il cunos pe Raymond personal doar de la prieteni mei si vreau sa va spun despre el ca e un baiat super de treaba .
    Faptul ca a turat motorul in afara orasului pe cine a deranjat ? Daca in oras nu ai voie , in afara orasului nu ai voie , atunci unde domnilor ? Iar daca abia ce plecase de pe loc ce viteza spuneti ca avea ?
    Si am vrea sa stim domn-ul politist daca tine la viata participatilor in trafic de ce tocmai el a venit pe contrasens fara semnalele acustico luminoase si era sa-l accidenteze pe motociclist apoi vine cu telenovele ” ca eu va vreau binele ” eu zic sa lasam vorbele goale si sa vedem practic sa vorbeasca faptele
    Unde mai pui ca politistul a avut un comportament ABUZIV a tras de ei si a vorbit foarte urat
    Face de rusine aceasta institutie a statului
    Unde sa vazut sa fie oprit si sa ii iei permisul ca nai oprit :)))) apoi si sa pleci de la fata locului fara sa ii dai procesul verbal si nici semnat de vreun martor asistent la fata locului dupa lege acel proces verbal fara semnatura contravenientului sau a vreun martor ocular la fata locului este nulitate absoluta .
    Iar daca politistul a pus ulterior vreun martor nefiind de fata risca dosar penal pentru fals in documente iar martorul care semneaza fara sa fie de fata risca sa fie bagat la marturie mincinoasa cand defapt nu a fost la fata locului .
    Sper ca acel baiat sa mearga in instanta si in baza legi sa il puna pe politist la respect . Oricum la cate abuzuri a facut politistul dovedite clar cu imaginile video asa zis politistul nu mai apuca pensia :))))))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *