Detalii șocante în cazul adolescentului găsit mort în fântână. Pompierii au scos apa pentru a-i găsi capul

adolescent inecatUn băiat de 16 ani din Botoșani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. După ce a fost dat dispărut de acasă timp de două luni, tânărul a fost găsit mort, într-un fântână din localitatea Stăuceni.

Autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al băiatului de 16 ani. Se afla într-ofântână, în stare de descompunere, iar imaginea de care s-au lovit i-a îngrozit până și pe pompieri.

like facebook, stiri, botosaniUn bărbat a fost cel care l-a găsit pe adolescent, zăcând în apa fântânii aflate pe terenul părinților.

„Iniţial am crezut că e un sac şi am chemat câţiva oameni, dar apoi s-a văzut silueta unui corp şi era şi un miros puternic”, a spus bărbatul. Alertat, acesta a sunat la 112, iar la fața locului și-au făcut apariția pompierii și o ambulanță.

Cei de la ISU s-au chinuit o lungă bucată de vreme pentru a scoate cadavrul,existând riscul ca acesta să se descompună în momentul ridicării, scrie Observator. Trupul băiatului a fost scos ulterior fără cap, pompierii find nevoiți să scoată apa din fântână pentru a-i căuta și capul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor morții băiatului. Sunt luate în considerare toate posibilitățile: moarte accidentală, sinucidere sau crimă.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *