Polițiștii au scotocit Piața Mare. Zeci de sancțiuni aplicate

politisti si jandarmi in piata2Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au efectuat o acţiune în Piaţa Centrală, având drept scop prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ cu produse accizabile şi a transportului ilicit de mărfuri.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost legitimate 81 de persoane şi controlate 20 de autovehicule şi 33 de unităţi economice.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma neregulilor constatate poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare depăşeşte 6.700 de lei.

Astfel, a fost depistat un bărbat de 37 de ani care deţinea asupra sa în vederea comercializării cantitatea de 280 de ţigarete de provenienţă Ucraina, pentru care nu deţinea documente justificative şi care aveau aplicate timbre specifice ţării de origine.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, ţigaretele identificate fiind confiscate.

One thought on “Polițiștii au scotocit Piața Mare. Zeci de sancțiuni aplicate

  1. doar 1 persoana vindea produse accizabile ? sau numai ala nu a fost anuntat de control. daca actionati cum trebuie saltati minim 20 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *