Hoață prinsă de un jandarm civil în Piața Mare, cu mâna în poșeta unei bătrâne

furt-din-posetaUn jandarm care acţiona în această dimineaţă în zona Pieţei Centrale a municipiului Botoşani în ţinută civilă, pe linia combaterii furturilor din buzunare, a prins în flagrant o femeie care a sustras 200 de lei din geanta unei bătrâne.

like facebook, stiri, botosaniFapta a avut loc pe scuarul care desparte sensurile de mers de pe strada Calea Naţională, aglomeraţia din zonă dându-i ocazia hoaţei de a scoate banii din buzunarul lateral al poşetei fără a fi observată de bătrână, care era preocupată să nu scape din mâini un tort pe care îl cumpărase ceva mai devreme.

Jandarmul a intervenit prompt şi a reţinut făptuitoarea, după care a ajuns-o din urmă pe femeia păgubită şi i-a explicat motivul pentru care a oprit-o.

Un echipaj de jandarmi a preluat făptuitoarea şi a condus-o la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, după care a predat-o poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigare a Criminalităţii pentru continuarea cercetărilor, tânăra nefiind la prima ,,ispravă” de acest gen.

Recomandăm cetăţenilor care tranzitează zonele aglomerate să aibă grijă de bunurile personale, să ţină în faţa corpului genţile în care au anumite sume de bani, cu fermoarele închise, pentru a le avea la vedere şi pentru a nu da ocazia altor persoane să le deposedeze de bani sau obiecte de valoare.

One thought on “Hoață prinsă de un jandarm civil în Piața Mare, cu mâna în poșeta unei bătrâne

  1. Ma mir ca se „reuseste”sa se mai prinda si hotii din piata mare,cu toate ca se stie ca zilnic ei sunt la produs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *