Cum a încercat să scape de un accident un șofer pe cale amiabilă. Polițiștii l-au amendat și i-au făcut dosar

accident-suceava-masini-300x168Miercuri, un bărbat de 24 de ani din comuna Ungureni s-a prezentat la sediul Postului de Poliţie din localitate declarând că în ziua precedentă a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. De asemenea,  tânărul a declarat că în eveniment a mai fost implicat şi  un alt autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Cristineşti.

like facebook, stiri, botosaniIniţial cei doi conducători auto s-au înţeles pe cale amiabilă cu privire la incident, însă ulterior, bărbatul de 24 de ani a constatat că asigurarea obligatorie pe care a primit-o de la celalalt conducător auto este expirată din luna iunie 2018.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că bărbatul de 32 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, bărbatul fiind totodată sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru punerea în circulaţie  a unui autovehicul fără asigurare RCA valabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *