Gigi Becali anunță un titular-surpriză în Europa League, fost jucător la FC Botoșani: „A mers la duhovnic. Am convenție cu el”

gigi becaliGigi Becali afirmă că Mihai Roman I, fotbalistul transferat săptămâna aceasta de la FC Botoșani, va fi titular în prima manșă a turului III preliminar din Europa League, Rapid Viena – FCSB.

„Da, cred că Roman va intra titular joi în Europa League. Dică știe cum arată echipa, dar eu așa cred. Nu îmi e teamă cu un om credincios, nu poate greși. Cu Bălașa îmi era teamă, că nu se ducea duminica la Biserică. Nici Roman nu voia să vină la noi, dar s-a dus la duhovnic și a cerut aprobare. I-am zis că trebuie să vină aici și să facem lucruri mărețe împreună. Am convenție cu el că nu îl voi critica indiferent de cum joacă. Asta a cerut„, a declarat Becali la TV Digi Sport.

like facebook, stiri, botosaniQaka este în teste. Nu prea le-a trecut pe primele. Ne mai gândim în cazul lui. Ar fi fost foarte bun la Dinamo. Eu voiam lângă Pintilii un jucător care atunci când are mingea se duce cu ea la picior, apoi pasează decisiv. Lui Nistor nu îi e frică”, susține Gigi Becali.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *