9,8 milioane de lei pentru crearea unui sistem de apă și canalizare la Sulița. Cine este firma care a câștigat lucrarea!

retea canalizare, stiri, botosaniO sumă de 9,8 milioane de lei a fost alocată, din fonduri guvernamentale, pentru crearea unui sistem de apă și canalizare în comuna Sulița. Administrația locală implementează un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru „înființare sistem integrat de alimentare cu apă uzată și canalizare apă uzată în comuna Sulița”.

Lucrarea, care presupune proiectare și execuție, a fost licitată, iar în urma licitației la care au participat patru firme câștigătoare a fost desemnată o firmă ieșeană. Este vorba de societatea comercială Casrep SRL Iași, care și-a adjudecat lucrarea la 9,8 milioane de lei. Anul trecut, firma ieșeană a avut cifră de afaceri totală de 10.9 milioane de lei.

Durata contractului este de 96 luni, si este formata din perioada de proiectare a lucrarilor 3 luni, perioada de executie a lucrarilor de 33 luni si perioada de notificare a defectelor de 60 luni. Valoarea estimata este de 10.606.522,00 lei fara TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *