Priveghi în Centrul Vechi cu muzică și băutură. Au intervenit jandarmii și au aplicat amenzi

politie si jandarmi in centrul vechi 1Jandarmii botoșăneni au intervenit, marți, în urma unui apel 112, în Centrul vechi, la un priveghi. Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat zece persoane care tulburau liniştea publică în zonă şi consumau băuturi alcoolice pe stradă.

Precizăm că persoanele în cauză au fost, în primă fază, atenţionate verbal şi s-au conformat, dar după scurt timp au dat iar muzica la intensitate maximă, fiind necesară din nou intervenţia forţelor de ordine pentru luarea măsurilor impuse de lege.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi, scandalagii vor fi sancţionați contravenţional pentru faptele săvârşite.

 

Jandarmii au acţionat în ultima săptămână la mai multe astfel de apeluri care sesizau în principal fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, dar şi potenţialul pericol reprezentat de animale sau insecte agresive.

Jandarmii au întocmit în două cazuri actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovire şi alte violenţe”, ,,furt” şi ,,distrugere” în municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Patru persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1400 de lei, iar alte câteva persoane au fost avertizate verbal cu privire la faptul că deranjează locuitorii prin tulburarea liniștii publice, cei avertizaţi conformându-se indicaţiilor jandarmilor.

În alte două situaţii, jandarmii s-au deplasat în localităţile Baranca şi Dersca, unde proprietarii unor case sesizau existenţa unor cuiburi de viespi periculoase, cuiburi care au fost înlăturate şi distruse de oamenii legii.

 

 

3 thoughts on “Priveghi în Centrul Vechi cu muzică și băutură. Au intervenit jandarmii și au aplicat amenzi

  1. Ii tot dati cu “persoane”….zi-le ma tigani ca oricum stim toti ca ei sunt aia de fac scandal si panarama in Centrul Vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com