Grozăvia unui botoșănean! Era sub control judiciar, dar a comis trei furturi

catuse pe mainiPoliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 42 de ani din comuna Hudeşti, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Din cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 17 spre 18 iulie, împreună cu un alt bărbat, a  pătruns fără drept în incinta unai societăţi comerciale din localitatea de domiciliu, de unde a sustras o sumă de bani şi cartele telefonice, prejudiciul creat fiind de 7.500 de lei.

like facebook, stiri, botosaniTotodată,  cei doi au încercat să pătrundă şi într-o altă societate comercială, fără a sustrage însă bunuri sau valori.

În urma activităţilor investigative efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla sub măsura controlului judiciar impus la data de 21.07.a.c, a comis alte trei fapte de furt, încălcând astfel obligaţiile impuse.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, persoana urmând a fi prezentată astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

One thought on “Grozăvia unui botoșănean! Era sub control judiciar, dar a comis trei furturi

  1. din relatarile voastre acel individ a facut acel furt in noaptea de 17 spre 18 iulie,da? Pai cum se afla sub control judiciar din data de 21/07 a.c?:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com