FOTO & VIDEO Încă un accident pe E 58! Trei răniți, dintre care doi copii, după ce un taximetrist a intrat într-o mașină care venea din sens opus

accident, stiri, botosani, copalauÎncă un accident s-a produs, marți, pe drumul european E 58. Trei persoane, dintre care doi copii, au fost rănite după ce un taximetrist a intrat într-o mașină care venea din sens opus.

Accidentul a avut loc în pădurea dintre Flămânzi și Cotu- Copălău, în momentul în care un taximetrist din Iași, care aducea de la de la Iași o familie din Botoșani, a intrat în depășirea unui camion, într-o curbă fără vizibilitate.

like facebook, stiri, botosaniÎn acel moment, taxiul a lovit un Volvo care circula regulamentar din sens opus și pe care l-a proiectat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, un copil de 14 ani din taxi, dar și un copil de opt ani și un adult din Volvo au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital. Potrivit primelor informații ale cadrelor medicale, niciuna dintre victime nu se află în stare gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *