FOTO Mașină distrusă în totalitate de un tânăr începător. Polițiștii, sufocați de mirosul de alcool al acestuia

accident, stiri, botosani, hlipiceniUn tânăr de 21 de ani din județul Botoșani a distrus complet mașina cu care a ieșit la plimbare în noaptea de luni spre marți pe un drum comunal.

Acesta se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal de pe raza localităţii Victoria din comuna Hlipiceni, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care a intrat într-un cap de pod, fiind ulterior proiectat în gardul unui imobil.

like facebook, stiri, botosaniMașina a fost făcută „praf”, însă șoferul începător a scăpat cu viață. Polițiștii au simțit că acesta miroase puternic a alcool, iar când au folosit etilotestul au constatat că avea o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a rămas fără mașină, însă, în plus, este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

One thought on “FOTO Mașină distrusă în totalitate de un tânăr începător. Polițiștii, sufocați de mirosul de alcool al acestuia

  1. Politistii au fost sufocati de mirosul de alcool, la 0.58 la mie?! In cazul asta, singura explicatie este ca mirosul venea de la unul dintre politisti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *