Flutur despre modernizarea Stadionului municipal: Mi s-a spus că atâta timp cât va fi 20 20, nu aveți nicio șansă

stadion municipal, stiri, botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, critică faptul că două municipii din România au primit bani pentru stadioane, deși au echipe de divizia IV, iar Botoșaniului, cu echipă de divizia I, i s-a spus ”pas”. Compania Națională de Investiții a transmis că bani pentru modernizarea stadioanelor vor fi alocați abia după anul 2020, însă Flutur susține că una din promisiunile electorale ale PSD a fost alocarea de fonduri pentru această investiție.

like facebook, stiri, botosaniAm luat de bună povestea și în 2016 în august m-am dus direct (nr. la București). Dacă tot ați spus că îmi faceți stadion la Botoșani, am venit. Am primit o explicație absolut pertinentă în momentul ăla, și am înțeles-o. Mi s-a spus că atâta timp cât va fi 20.20. și trebuie să facem niște stadioane care ne obligă ăia cu UEFA, nu aveți nicio șansă. Că nu au bani. Era una din promisiunile electorale, că o să se dea bani. Am înțeles și am spus : corect. Ce nu am înțeles după aia este de ce două municipii din România, respectiv Târgoviște și Alexandria, care au echipă de divizia IV, deci nimeni nu se duce pe stadionul ăla, au primit bani”, a menționat Flutur.

Primăria Botoșani a alocat 100.000 lei pentru studiul de fezabilitate.

 

One thought on “Flutur despre modernizarea Stadionului municipal: Mi s-a spus că atâta timp cât va fi 20 20, nu aveți nicio șansă

  1. Cum de ce au stadioane Alexandria si Targoviste? Raspunsul vi-l pot da pzd-istii lu’ dracnea de la Botosani…. ei behaie de placere de fiecare data cand sughita ala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *