Omul de afaceri Valeriu Iftime va fi socru mare pentru a doua oară. Un cunoscut preot îi cunună fiul

casatorie, stiri, botosani, dorohoiOmul de afaceri Valeriu Iftime, care este unul dintre principalii acționari ai societății comerciale Elsaco Electronic, va fi socru mare pentru a doua oară.

Valeriu și Valentina Iftime își vor căsători, săptămâna viitoare, al doilea fiu. Șerban se va căsători cu Oana Aldea, medic rezident cardiolog la un spital din București.

like facebook, stiri, botosaniȘerban și Oana vor fi cununați de preotul Partenie Apostoaie și soția acestuia, Violeta.

Atât cununia civilă, cât și cea religioasă, dar și petrecerea vor avea lor sâmbăta viitoare la moșia Cai de vis de la Vârfu Câmpului, care aparține familiei Iftime.

4 thoughts on “Omul de afaceri Valeriu Iftime va fi socru mare pentru a doua oară. Un cunoscut preot îi cunună fiul

  1. Popa Partenie ca preot nu este reprezita rusinea bisericii botosanene! Libidinos si unsuros umbla mort dupa fumctii si il doare la patrafir de poruncile bisericii !

  2. Suliko si-a exprimat parerea si nu trebuie jignit in nici un fel. cu siguranta opinia lui este impartasita si de multi altii.

  3. Andrei, atunci de ce trebuie să îl jignească pe Parintele Partenie dacă el nu ar trebui să fie jignit? Înțeleg ca este o opinie, dar in general e mai bine să nu îți împărtășești opiniile pe un site pe care îl vede toată lumea, mai ales dacă sunt negative. Adică Parintele nu cred ca i-a făcut ceva rău astfel încât să îl insulte in acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *