Mihai Stoica, director FCSB: „Moruțan e o surpriză enormă. Am rămas uimiți”

Foto: Digisport
Foto: Digisport

FCSB s-a calificat in extremis în play-off-ul UEFA Europa League, după ce Gnohere a marcat în prelungiri golul victoriei în fața lui Hajduk Split.  „Bizonul” a fost eroul FCSB-ului, dar printre remarcații partidei s-a aflat și Olimpiu Moruțan, jucător adus în vară de la FC Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniDeși conform spuselor lui Gigi Becali transferul lui Moruțan la FCSB s-a făcut trecând peste sugestiile lui Miohai Stoica și Nicolae Dică, directorul sportiv al vicecampioanei are acum doar cuvinte de laudă la adresa noii perle a roș-albaștrilor.

„Moruțan e o surpriză enormă pentru noi. A venit după o perioadă în care la Botoșani, în a doua parte a sezonului trecut nu a făcut niciun joc de care să ne amintim. A venit la Steaua și joacă de parcă evoluează la noi de o viață. S-a integrat. Este un copil foarte inteligent care s-a integrat perfect. E un copil comunicativ, dulce. Noi am rămas uimiți. Nu am crezut niciodată. Are deja 3 goluri marcate la noi, intră și joacă foarte bine” a declarat Mihai Stoica într-o intervenție telefonică la Digi Sport Matinal

Deși a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor în acest debut de sezon. Olimpiu Moruțana început pe bancă duelul cu formația Croată. Mihai Stoica a explicat și care a fost motivul pentru care Nicolae Dică a ales să-l trimită pe teren pe mijlocașul de 19 ani abia în repriza secundă.

„Pe un asemenea teren să-i dai un meci întreg e puțin cam complicat. Din moment ce ne-am calificat, s-a gândit bine meciul. Până în minutul 81 nu s-a pus problema ca noi să părăsim competiția. Bine că am avut forță și determinare să mergem peste ei în final. Este foarte, foarte greu terenul. Am avut o fază în care Moruțan și cu Man au scăpat doi contra unul și, în momentul pasei, lui Moruțan i-a sărit mingea. Dacă era teren bun, Man rămânea singur cu portarul și el nu prea ratează de acolo. Se făcea 2-0″ a mai precizat oficialul roș-albaștrilor într-o intervenție telefonică la Digi Sport Matinal.

  • 700.000 de euro a plătit clubul bucureștean pentru transferul lui Moruțan de la FC Botoșani
  • 70 de milioane de euro valorează clauza de reziliere din contractul lui Olimpiu Moruțan la FCSB
  • 900.000 e cota lui Moruțan
  • 7 meciuri, 3 goluri și două pase decisive are Moruțan la FCSB

Sursa: Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *