Bugetarii din județul Botoșani care au refuzat minivacanţa de Sfânta Maria

primarie sigla generic, stiri, botosaniPrimarul comunei Dângeni, din judeţul Botoşani, a refuzat minivacanţa de Sfânta Maria, oferită de Guvern. Acesta a hotărât împreună cu angajaţii să vină la muncă joi şi vineri, fiindcă, spune el, au foarte mult de lucru, mai ales pentru pregătirea şcolilor, scrie ziarul Adevarul.

Angajaţii primăriei Dângeni, judeţul Botoşani, în frunte cu primarul au decis să renunţe la mini-vacanţa oferită de Guvern, cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria. Cătălin Rotundu, edilul comunei, a anunţat că sunt prea multe lucruri de rezolvat în comună pentru ca angajaţii de la Primărie să-şi permită trei zile libere, chiar în timpul săptămânii.

like facebook, stiri, botosani”Muncim şi în mini-vacanţă”

Cătălin Rotundu, primarul comunei botoşănene Dângeni, a anunţat ieri, pe 14 august, că renunţă la mini-vacanţa oferită de Guvern. Totodată, a precizat că au fost de acord şi angajaţii din Primăriei să renunţe la două din cele trei zile libere oferite de Guvern. Practic, angajaţii de la Primăria Dângeni vor avea liber doar astăzi, 15 august, cu ocazia sărbătoririi Sfintei Maria. Joi şi vineri vor fi însă la lucru, program normal. ”Este o decizie luată de majoritatea colectivului de salariaţi a comunei Dângeni. Am hotărât să lucrăm cu program normal în zilele de joi şi vineri. Muncim şi în mini-vacanţă”, a precizat Cătălin Rotundu, primarul din Dângeni.

”Ne aglomerăm prea tare. Când să mai facem cu liber în mijlocul săptămânii?”

Principalul motiv pentru refuzul mini-vacanţei este acela că în Dângeni au loc proiecte în derulare, dar şi lucrări de modernizare care ar putea fi întârziate. ”Este destulă treabă ce nu suportă amânare şi mulţumesc celor care au înţeles. Sunt lucrări de reabilitare, documentaţii de făcut la tot felul de proiecte. Sunt termene acolo care nu pot fi încălcate”, spune Cătălin Rotundu. Angajaţii la rândul lor îşi doresc să termine treaba cât mai repede pe diferite proiecte.    ”Ne aglomerăm prea tare. Când să mai facem, cu liber în mijlocul săptămânii? După aceea tot noi trebuie să recuperăm, să tragem tare. Mai bine ne facem treaba normal”, spune unul dintre angajaţii. În primul rând, la Dângeni, în momentul de faţă au loc lucrări de reabilitare a şcolilor şi pregătirea acestora pentru începutul cursurilor în septembrie şi primirea avizelor. Totodată în derulare se află şi realizarea unui centru medical, dar şi pregătirea tuturor celor necesare pentru realizarea unei staţiuni balneo-climaterice în comună.

Sursa: Adevarul

One thought on “Bugetarii din județul Botoșani care au refuzat minivacanţa de Sfânta Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *