Primăria Botoșani a trimis mașini de strâns gunoiul în Republica Moldova. Unde lucrează „gunoierele”!

masina de salubritate, stiri, botosaniPrimăria municipiului Botoșani a trimis două autospeciale de strâns gunoiul în Republica Moldova, pentru a ajuta autoritățile locale din municipiul Bălți să depășească o criză a gunoiului generată de rezilierea contractului cu firma de salubrizare, scrie SP Bălți.

Potrivit primarului din Bălți, Nicolae Grigorișin, mașinile de gunoi aduse de la Botoșani vor permite angajaților întreprinderilor municipale de resort să salubrizeze mai operativ orașul.

Ajutorul acordat de autoritățile botoșenene este destinat să amelioreze „criza gunoiului”, declanșată  la sfârșitul lui 2017, când compania „Solubrity Solutions”, care a concesionat serviciul de evacuare și depozitare a deșeurilor, și-a sistat activitatea. Motivul invocat a fost refuzul Consiliului Municipal  Bălți de a majora tariful pentru salubrizare.

like facebook, stiri, botosaniBugetul primăriei din Bălți va economisi aproape un milion de lei datorită autospecialelor, care au sosit ieri din municipiul Botoșani”, spune primarul din Bălți.

Deocamdată nu există informații sub ce formă au plecat mașinile de salubrizare la Bălți, dacă au fost închiriate sau puse la dispoziție gratuit de municipalitatea botoșăneană.

2 thoughts on “Primăria Botoșani a trimis mașini de strâns gunoiul în Republica Moldova. Unde lucrează „gunoierele”!

  1. La noi in Botosani nu se ridica gunoiul de la ghena duminica , este o mizerie foarte mare si ne permitem sa trimitem masini in R. Moldova. Nu am nimic cu moldovenii dar la noi in oras sunt probleme cu ridicarea gunoiului.

  2. URBAN SERV LASA MUNICIPIUL MIZERABIL
    OARE NU VEDE NIMENI
    DOMNULE DIRECTOR URBAN SERV VA INVITAM IN ZONA PIETII CENTRALE SA VEDETI CE CURATENIE FACETI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *