FOTO Reduceri uriașe de prețuri la Praktiker. Magazinul din Botoșani anunță scăderi de prețuri cu până 70%. Vezi oferta!

praktiker, stiri, botosani, reduceriMagazinul Praktiker din municipiul Botoșani, care vinde produse de bricolaj şi amenajări interioare, anunță scăderi de prețuri cu până 70%. După ce și-a schimbat proprietarul, Praktiker și-a schimbat și politica de piață, iar în această săptămână a anunțat soldări la mii de produse de la magazinul din Botoșani.

Spre exemplu, un set de mobilier de baie se reduce de la 529 de lei la 158 de lei, un calorifer pe ulei de la 229 de lei la 68,97 lei, iar un covor Shaggy cu dimensiunea de 80X150 cm de la 79,99 lei la 30 de lei.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, reduceri semnificative sunt la scule casnice, de la ferestrău electric sau mașină de găurit până la compresor sau aparat de sudură, prețuri la aceste produse fiind reduce în medie cu 50%.

praktiker, stiri, botosani, reduceriPraktiker mai reduce, începând de vineri, prețurile la mașini de tuns electrice de la 144 lei la 50 de lei sau la trimmere de la 53,99 lei la 20 de lei.

La tencuială decorativă, prețurile se reduc de la 89,99 lei la 30 de lei pentru o găleată de 25 de kilograme, iar la val lavabil de la 56 de lei la 20 de lei pentru o găleată de 15 litri.

Ușile de lemn de interior se ieftinesc și ele de la 359 de lei la 107 lei.

Reducerile de preț au generat cozi interminabile la case și parcări neîncăpătoare.

Motivul soldărilor nu este cunoscut, însă măsura vine în contextul în care Praktiker a închis deja mai multe magazie în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com