Încă un drum comunal din Botoșani va intra în modernizare. Investiția se ridică la peste 3 milioane de lei

asfaltare dumeni - cordareni _1Un nou drum comunal din județul Botoșani va fi modernizat în baza unui proiect cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Este vorba de drumul comunal DC 75 Cândești- Vițcani, care a beneficiat de o finanțare de 3,1 milioane de lei pentru modernizarea sa.

Primăria Cândești a scos la licitație publică lucrările de proiectare si execuție, firmele interesante având termen până pe 28 august să depună ofertele.

like facebook, stiri, botosaniContractul are ca scop proiectarea si executia lucrarilor pentru obiectivul de investitie: „Modernizare drum comunal DC 75 Candesti – Vitcani, comuna Candesti, judetul Botosani”. Starea actuala a structurii rutiere existente influenteaza negativ activitatea economica, sociala si culturala a locuitorilor, circulatia vehiculelor si autovehiculelor desfasurandu-se anevoios, mai ales in perioadele secetoase datorita prafului dar si pe perioadele cu precipitatii datorita acumularii apelor pe platforma drumului”, se arată în documentația întocmită de Primăria Cândești.

Proiectarea va costa estimativ 128.203,30 lei fara TVA, iar lucrările efective 2,9 milioane de lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *