Un preot din Botoșani sare în apărarea jandarmilor acuzați de violențele din București

teodor ciurariu, stiri, botosaniUn preot din Botoșani sare în apărarea jandarmilor care au fost acuzați că ar fi provocat violențele de vineri seară din București. Preotul dorohoian Teodor Ciurariu a postat pe contul său de Facebook un mesaj care scoate în evidență calitățile jandarmilor, considerând că aceștia și-au făcut doar datoria pe parcursul mitingului din Piața Victoriei.

Părintele a postat pe Facebook după ce s-a arătat deranjat de declarațiile președintelui Iohannis la adresa Jandarmeriei.

like facebook, stiri, botosaniVă plac jandarmii de 1 Decembrie când defilează? Vă plac jandarmii când vă salvează atunci când vă rătăciţi prin munţii României? Vă plac jandarmii atunci când vă scot apele din beciuri ori vă salvează gospodăriile la inundaţii? Vă plac jandarmii atunci când intervin în scandalul cu vecinul de la bloc ? Atunci când apără instituțiile statului nu vă mai plac?”, a scris preotul pe Facebook.

jandarmi, stiri, botosani, violente, proteste

 

13 thoughts on “Un preot din Botoșani sare în apărarea jandarmilor acuzați de violențele din București

  1. Doar că părintele Ciurariu a uitat să pună și ghilimele, cum face de obicei… Acest text a circulat pe Facebook atașat unei imagini. În rest e dreptul lui să își exprime opinia.. Normal că ține cu PSD-ul că doar primesc atâția bani…

  2. Un popa care face politica PSD…nimic deosebit…asta e unul dintre motivele pentru care popii provoaca sila oricarui om educat! Popo, pentru tine si ai tai, slagarul anti PSD! Amin!

  3. Normal sa le ia APĂRAREA,el nu tot de la buget se hrănește,ca sa nu mai ca face campanie electorală la comanda ,pun babele botu la greu la ce le spune popa sa voteze

  4. Bai omu lu’ Dumnezeu politicieni corupti si condamnati penal sunt aparati de jandarmi si oamenii de buna credinta care vor sa stopeze coruptia sunt batuti ,gazati si arestati . asta e dreptate asa te invatata biblia sau tu esti popa duar cu numele

  5. Când ești rătăcit în munți te salvează salvamontiștii sau localnicii. La inundații intervine ISU. Jandarmii nu mai intervin în scandaluri, nici poliția.
    Jandarmii sunt plătiți sa ne apere de huligani, nu sa agreseze cetateni pașnici. Nu au acest drept! Părinte, dacă la dumneata in biserica un enoriaș ar cotiza la fiecare slujba, asta îi dă dreptul să îți tragă vreo două ciomege că la enervat alt enorias?
    Jandarmii nu au dreptul de a lovi nici un cetățean! Cei recalcitranți trebuie imobilizați și duși la secție!

  6. DE CE TREBUIE SA-L JIGNITI PE PARINTE? DE CE TREBUIE SA L ACUZTI DE NISTE CHESTII FALSE? E PARAREA LUI ASA CUM SI VOI AVETI PAREREA VOASTRA? CE CAUTAU MAMELE CU BEBELUSI ACOLO? ASTA E PROSTIE CA MERGI CU COPII CA VREI PROTEST PASNIC? INAINTE DE A JIGNI STERGETI-VA CACATUL DE SUB CURUL VOSTRU

    1. „Iubesc Dorohoi”…se vede…cu mentalitatea ta imbacsita, cu siguranta ca nu ai vazut si altceva…. pe popa asta nu-l acuza nimeni de chestii false! Mars inapoi in birt si beleste ochii la Rromanika tv! Vezi ca diseara la 20.30 se maresc iar pensiile, dar numai pentru cei care se uita! Sa nu pierzi emisiunea, ca iar mori de foame si luna asta!

  7. Pt „te iubesc Dorohoi” : eu am spus ca, prin slugarnicia aratata PSD-ului (ca, de altfel, si comunistilor !), popii provoaca sila celor educati. Popii nu au facut decat sa paraziteze orice sistem politic, cu unicul scop de a profita material, vanzand lozinci! Tu il pretuiesti pe acest popa… unde este problema? Nu te afli in randurile celor educati, deci de ce te afecteaza spusele mele? Nemaivorbind de faptul ca scriind cu litere mari arata, o data in plus, ca esti de nivel de scoala generala, abandonata in clasa a doua…

  8. parinte este ala care te sterge la fund, ajuta si sustine cand ai probleme…restul sunt doar popi care jacmanesc si au uitat ca sunt indrumatori spirituale luand mai nou alte atributi decat cele crestine. „Te iubesc Dorohoi” inteleg si stiu ca sunt multi PSD-isti la Dorohoi, dar noi ceilati care nu suntem cu partidul ar trebui sa te injuram ori batem deoarece prezinti o ipocrezie? Jandarmi cum actioneaza in Centru Vechi BT, Catanga DH ori alte bataie tiganesti? Cum intervin intre clanurile mafiote cand se bat? Raspuns: Se c**a pe ei de frica si nu intervin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *